un bosc ... de pau i natura

La casa

La Casa Rural Pozuelo 3, antiga casa d'aperos, rehabilitada en 2005. Conserva els amples murs de pedra, originals (visibles al menjador i bany). Molt lluminosa, amb gran part de l'mobiliari restaurat. Té un marcat segell rústic.

Ctra. N-435 (Huelva-Badajoz), circunvalación Jabugo Km 131, 21290 Jabugo ES

+34617391185 happyflis.obc@gmail.com
Casa Rural Pozuelo 3 JABUGO es troba dins d'una finca de 40 Ha, en una zona amb la major densitat arbòria d'Espanya (destacant sureres, castanyers i oliveres). Dedicada a la producció de nous i castanyes ecològiques, té 50.000 m2 dedicats a la noguera (amb collita de nou ecològica, certificada pel CAAE). Ideal per relaxar-te i fer passejades fins a altres pobles propers. Es troba a només 200 m de camí Ribera de Jabugo, que ens condueix a Jabugo (700 m). La bellesa de castañar destaca especialment a la tardor, on passa de l'verda a l'vermell i a el groc.

Habitacions

Casa Rural Pozuelo 3 (874188)

4 Adults

Veure tot

Els nostres clients diuen:

Ens va fascinar el gust rústic de la casa, combinat amb les comoditats modernes, envoltats de boscos, paisatge i pau immensa. Les aromes de camp i el despertar amb el cant de les aus van ser un regal per als sentits. Només podem dir això: experiència meravellosa. Les fotos són bones, però la realitat les va superar. Volem tornar aquest any (Pedro i Eva - Madrid, España)